Сви бројеви Балкан Фокуса – Кликни овде

Фејкњуз: Народна странка расписује унутарстраначки ТВ дуел и изборе

Након што је у Београду обрађено 99,9% бирачког тела, председништво Народне странке је објавило како ће врло брзо организовати унутарстраначке изборе како би Вук Јеремић негде победио. Изборну трку пратиће ТВ дуел између кандидата.

 

– Унутарстраначки избори су потпуно нормална демократска тековина коју би свака странка требала спровести након што њихов председник изгуби на свим изборима. Додуше, могли бисмо сада сачекати и изборе за представника скупштине станара коју би наш председник према свим анкетама требао освојити, али не желимо калкулисати. Желимо омогућити нашем председнику странке, Вуку Јеремићу, прилику да и он види какав је то осећај победити на изборима. – тврди наш извор из странке.

 

Наводно су се на овај корак одлучили након што се појавила информација да је Вук Јеремић гледао конкурсе за посао на страници Инфостуда. Ова их је ситуација подсетила на прошлост, када је њихов председник због стресног окружења био присиљен да прихвати пословну понуду из иностранства.

 

– Вук Јеремић ће бити наш једини кандидат на тим изборима. Увели смо обавезу изласка на изборе за све чланове и могу вам рећи како нам прве анализе показују да Јеремић има преко 60% шанси за победу, тако да смо доста оптимистични – наводи наш извор.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Прочитајте још